G-S0BCQQJSTT
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • Greek
  • English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.

Όροι χρήσης - Συχνές Ερωτήσεις

Το κατάστημα υπάρχει και σε φυσική μορφή;
Το κατάστημα υπάρχει μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. 
 
Οι δημιουργίες που βλέπω στο κατάστημα είναι ετοιμοπαράδοτες ή χρειάζεται να κάνω ειδική παραγγελία;
Όλες οι χειροποίητες κατασκευές που βλέπετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εκτός από αυτές που είναι χαρακτηρισμένες ως "Μη διαθέσιμες" και οι κατηγορίες «Σχεδιάζουμε μαζί» και «Επιλογές πελατών»,  είναι άμεσα διαθέσιμες. Υπολογίστε μόνο τον χρόνο του courier εντός Ελλάδας ή της DHL EXPRESS για το εξωτερικό. 
 
Ποσό σύντομα θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Τα αντικείμενα αποστέλλονται με courier εντός Ελλάδας τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας και χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν στον χώρο σας. Τα αντικείμενα με διεθνή προορισμό αποστέλλονται με DHL EXPRESS τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας και χρειάζονται περίπου 1-9 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν στον χόρο σας.

Συσκευασία
Όλα τα αξεσουάρ είναι όμορφα και προσεκτικά τυλιγμένα και αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου. Οι ανθοδέσμες είναι επίσης όμορφα και προσεκτικά τυλιγμένες και αποστέλλονται σε σκληρό κιβώτιο αποστολής. 
 
Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;
Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσα σε 3 ημέρες από τη στιγμή της παραλαβής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει μέσα σε 30 ημέρες από τη στιγμή της παραλαβής.  
Λόγω της ιδιαιτερότητας αυτών των αντικειμένων, επιστροφές δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες σε αντικείμενα που είναι:
* ειδική παραγγελία
* σε προσφορά ή έκπτωση
* προσωπικά αντικείμενα για λόγους υγιεινής (αξεσουάρ για τα μαλλιά) 
Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αγοραστή. Αν τα αντικείμενα δεν επιστραφούν στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.
 
Από τη στιγμή που δεν μπορώ να επιστρέψω κάποιο αντικείμενο, πώς μπορώ να ξέρω ότι θα είναι όπως το παρήγγειλα;
Καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να διαλέξετε τα σωστά χρώματα και τα σχέδια για τον γάμο σας. Έχοντας αυτό υπ' όψιν, ένα δειγματολόγιο των υφασμάτων που χρησιμοποίησα σε κάθε ανθοδέσμη, είναι στη διάθεση σας. Μου στέλνετε με e-mail τη φυσική σας διεύθυνση, για να σας στείλω δειγματολόγια των υφασμάτων από τις ανθοδέσμες που σας ενδιαφέρουν.
 
Έχω το δειγματολόγιο υφασμάτων στα χέρια μου. Πώς συνεχίζω;
Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αγορά ετοιμοπαράδοτης ανθοδέσμης, ακολουθείτε τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της παραγγελίας σας μέσα από το e-shop. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, στοιχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. 

Διαδικασία πληρωμής
Η πληρωμή της αγοράς (εντός Ελλάδας) μπορεί να γίνει με 3 τρόπους

•Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (σε τράπεζα της επιλογής σας)
•Αντικαταβολή 
•PayPal  
 
Κάθε ειδική παραγγελία σε ανθοδέσμη είναι χωρισμένη σε 2 πληρωμές
* Προκαταβολή = 50% του τελικού ποσού
* Εξόφληση = 50% του υπόλοιπου ποσού

Για την ειδική παραγγελία στα νυφικά αξεσουάρ χρειάζεται εξόφληση ολόκληρου του ποσού πριν αρχίσει η κατασκευή του. 

Μπορώ να παραγγείλω κάποιο σχέδιο που είδα στις κατηγορίες «Σχεδιάζουμε μαζί», «Επιλογές πελατών»;
Επειδή όλα τα αντικείμενα που φτιάχνω είναι χειροποίητα και κάποια υλικά (όπως καρφίτσες, κοσμήματα, δαντέλες κ.α. ) είναι σε περιορισμένη ποσότητα ή μοναδικά, καμιά ανθοδέσμη δε θα είναι ακριβώς ίδια με κάποια άλλη. Αν σας άρεσε κάποιο σχέδιο από τις ανθοδέσμες ή τα αξεσουάρ μου που θα θέλατε να παραγγείλετε, θα χαρώ πολύ να ετοιμάσω κάτι παρόμοιο για εσάς.
 
Αν κάνω ειδική παραγγελία κάποια ανθοδέσμη, πως θα είμαι σίγουρη ότι θα είναι όπως τη θέλω;
Μόλις αποφασίσουμε μαζί τη χρωματική παλέτα των υφασμάτων και το στυλ  που θέλετε να έχει η ανθοδέσμη, σας στέλνω τα δείγματα των υφασμάτων που διαλέξαμε μαζί. Επίσης κατά τη διάρκεια της κατασκευής, σας στέλνω με e-mail φωτογραφίες της διαδικασίας. Αν επιθυμείτε μία ειδική παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μου και θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε για να δημιουργήσω αυτό που ονειρεύεστε. Αν η παραγγελία σας δε θέλετε να παρουσιαστεί στις «Επιλογές Πελατών», παρακαλώ να με ενημερώσετε.
 
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ετοιμαστεί μία ανθοδέσμη ή μία άλλη χειροποίητη κατασκευή;
Ένα διάστημα 2-4 μηνών πριν την ημερομηνία του γάμου είναι χρήσιμο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο χρόνος που χρειάζομαι για την κατασκευή μίας «Ειδικής Παραγγελίας» σε ανθοδέσμη είναι περίπου 2-3 εβδομάδες, από τη στιγμή που θα εγκρίνετε τα υφάσματα και το σχέδιο και θα προχωρήστε στην προκαταβολή. Αν η παραγγελία περιλαμβάνει και αλλά αντικείμενα (αξεσουάρ για τα μαλλιά, μπουτονιέρες, μενταγιόν) τότε ο χρόνος θα είναι περισσότερος ανάλογα με την παραγγελία. Για μικρότερα αντικείμενα όπως αξεσουάρ για τα μαλλιά, δεύτερη ανθοδέσμη, μπουτονιέρες χρειάζομαι λιγότερο χρόνο. Παρακαλώ σημειώστε ότι o χρόνος εξαρτάται και από παραγγελίες που προηγούνται καθώς επίσης και από την ταχύτητα της επικοινωνίας μας.

Ευχαριστώ πολύ
Μαρία

 

Back to Top
Loading...